Door Maaike Jansen op 25 maart 2018

PvdA Zevenaar verrast De Sfinx met rode taart

Op vrijdag 23 maart heeft Zevenaars PvdA-raadslid Maaike Jansen de jongeren van jongerencentrum De Sfinx in Lobith verrast met een rode taart. Deze taart is een blijk van waardering van de PvdA in onze gemeente voor mensen die zich op verschillende manieren inzetten voor de samenleving.
Aansluitend op de “game & beauty”- avond in de het jongerencentrum werden de twee taarten uitgereikt aan de jongeren van De Sfinx. De Sfinx heeft een bijzonder groot aantal vrijwilligers die zich al jaren inzetten voor allerlei activiteiten die in en rondom het jongerencentrum worden ontplooid. Sommigen zijn zelf nog tieners, anderen zijn begin 20 en soms al wel 10 jaar vrijwilliger en dat is in onze tijd een enorme prestatie. Daar nemen wij als PvdA-fractie ons petje voor af.

De taarten gingen er uiteraard in als koek…..

Maaike Jansen

Maaike Jansen

Maaike Jansen is sinds 2012 actief voor de PvdA. Sinds 2014 was zij lid van de gemeenteraad van Rijnwaarden en vanaf de fusie van Zevenaar en Rijnwaarden zit zij, na de verkiezingen in november 2017, in de PvdA-fractie van de nieuwe gemeente. Als raadslid is zij verantwoordelijk voor de maatschappelijke en sociale zaken die in

Meer over Maaike Jansen