PvdA Zevenaar sluit jaar af met knusse Kerstborrel

23 december 2019

Op zondag 22 december heeft de PvdA Zevenaar het politieke jaar afgesloten met een gezellige Kerstborrel. In Café “Rooie Jan” in de Weverstraat werd het een gezellige boel met leden, bestuursleden en de leden van de PvdA-fractie in de gemeenteraad.
Voorzitter Jos Ross stond stil bij het overlijden van twee prominente partijgenoten in de laatste maanden van dit jaar: Nico Kruiniger en Arno Sent. Voor hen werd een minuut stilte gehouden.
In haar kersttoespraak ging fractieleider Nathani Niebuur in op het afbraakbeleid van de coalitiepartijen Lokaal Belang en het CDA, gecombineerd met het bijna hooghartig negeren van de inbreng van de oppositiepartijen. Zij riep de leden van de PvdA op om te blijven strijden voor een rechtvaardige samenleving, met een speciaal oog voor de mensen die onze hulp het hardst nodig hebben. Niet alleen in de gemeenteraad, maar ook daarbuiten is er veel werk te doen. De partij is in afgelopen jaar gestart met het werken met “Rooie Veldwerkers”, om daarmee zoveel mogelijk geluiden uit wijken en dorpen te verzamelen en daarmee aan de slag te gaan. Nathani sprak tevens de hoop uit dat de Zevenaarse PvdA ook die warme en gezellige club blijft die zij altijd is geweest.
Waarvan acte deze middag. Uitbater Rooie Jan had gezorgd voor heerlijk soesjes bij de koffie en met een paar lekkere borrels en hapjes werd het jaar in stijl afgesloten.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed en gezond 2020 toe!