16 maart 2019

PvdA op campagne in de Liemers

20 Maart, de dag van de verkiezingen voor de Provinciale Staten Gelderland en het Waterschap Rijn & IJssel nadert. In de Liemers ging de PvdA op zaterdag 16 maart op pad om mensen ervan te overtuigen om op de verkiezingsdag hun stem(men) op de PvdA uit te brengen. In Westervoort werd door de partijgenoten daar het winkelcentrum bezocht en de PvdA Zevenaar stak een handje toe bij de collega’s in de buurgemeente Duiven.

Gelukkig waren de weergoden ons in zoverre gunstig gezind dat de voorspelde plensbuien uitbleven, guur was het wel. Maar “wind of regen, niets houdt de PvdA tegen” was ook vandaag ons motto. En dat leverde toch een flink aantal prettige contacten op. Wat weer voer geeft aan de hoop dat de mensen op 20 maart de moeite zullen nemen om naar het stemlokaal in hun woonplaats te gaan en hun stem uit te brengen op hun favoriete kandidaat voor de Staten van Gelderland en het Waterschap Rijn & IJssel.
Voor meer informatie over de kandidaten van de PvdA voor de Provinciale Staten, bezoek de website van de PvdA Gelderland;
Voor meer informatie over de kandidaten van de PvdA voor het Waterschap Rijn & IJssel, bezoek de PvdA website voor het Waterschap;
Voor meer informatie over de Zevenaarse kandidaten voor het Waterschap Rijn en IJssel, klik hier.

 

 

Even en soepje eten bij de collega’s van de SP om weer warm te worden. Toch nog even proberen om een CDA’er te overtuigen.