3 januari 2019

PvdA Zevenaar zoekt Rooie Veldwerkers

De PvdA Zevenaar is op zoek naar leden die de ogen en oren van de PvdA in hun wijk of dorp willen zijn, of die beschikken over een specialisme en/of bestuurlijke ervaring die we kunnen inzetten voor ons werk in deze gemeente.
Binnen de Zevenaarse afdeling is een aantal leden actief, in de gemeenteraadsfractie, in het bestuur of in de communicatiegroep, maar we willen meer. En met bijna 100 leden in onze afdeling kúnnen we ook meer. Daarom start de partij in 2019 met een initiatief om het aanwezige potentieel in onze afdeling optimaal te benutten, door aan individuele leden te vragen of zij een “Rooie Veldwerker” willen worden. Verwacht geen avonden vergaderen of een zware belasting naast je andere activiteiten; we zoeken vooral mensen met een goeie antenne voor hetgeen er in hun wijk of dorp gaande is, wat er nodig is om dingen te verbeteren, of welk initiatief onze ondersteuning verdient. Daarmee zorgen we voor een positief imago voor de PvdA.
Leden die nu al enthousiast worden, kunnen zich uiteraard ook zelf melden via het vaste mailadres van de afdeling: [email protected]. We nemen dan per omgaande contact met je op.

Waar ben je naar op zoek?